/ Junior Regiomanager

 

Ben jij iemand met Lef en heb jij Passie voor de Zorg? Word je enthousiast van netwerken, ben je nieuwsgierig, ondernemend en wil je uitdagende projecten vinden voor onze Trainees die waarde toevoegen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je als Junior Regiomanager doen?

Als Junior Regiomanager ben je in eerste instantie werkzaam binnen de afdelingen Inside Sales en HRM, waar je voor een periode van ongeveer één jaar wordt opgeleid tot Regiomanager. Het eerste half jaar werk je voornamelijk in de binnendienst. Je vervult de rol van Recruiter, draait mee in het Ontwikkelprogramma voor Trainees, voert werkzaamheden uit op het gebied van (koude) acquisitie, beheert het CRM systeem en stelt offertes en opdrachtbevestigingen op. Het tweede half jaar krijg je naast de eerder benoemde werkzaamheden een potentiële regio toegewezen en ondersteun je de Regiomanager in dat gebied. Daarnaast ga je aan de slag met je marktplan.

Na ongeveer een jaar groei je door naar de rol van Regiomanager. De Regiomanager is onder andere verantwoordelijk voor het uitbreiden en opbouwen van het netwerk van High Select. Je houdt je bezig met het opbouwen, verdiepen en verstevigen van langdurige en waardevolle relaties met Zorg- en Welzijnsorganisaties. Je werkt samen met onze gedreven collega’s vanuit huis, de auto of kantoor. Je doel is uiteindelijk om waardevolle verbindingen tussen Zorg en talent te maken.

Wat bieden wij?

Een gezellige organisatie waar Openheid en Lef voorop staat;
Salaris, telefoon en een laptop;
Opleidingen en trainingen (o.a. Projectmanagement, Communicatie en Financiering in de Zorg);
Zodra je naar Opdrachtgevers gaat krijg je de beschikking over een bedrijfsauto;
/ Intensieve begeleiding vanuit het MT.

Wat bied jij?

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;
Je wilt waarde toevoegen binnen Zorg en Welzijn;
Je persoonlijkheid is te omschrijven als resultaatgericht, proactief, assertief, bescheiden en je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
Je krijgt energie van successen realiseren, anderen ondersteunen, daadkrachtig handelen en van toegevoegde waarde te zijn;
/ Je onderschrijft onze kernwaarden Lef, Passie, Open, Ontwikkeling en Kwaliteit.

Wie zijn wij?

High Select bestaat nu 20 jaar en daar zijn we trots op! Wij richten ons op de Ontwikkeling van jong academisch talent binnen de sector Zorg en Welzijn. Enerzijds selecteren en begeleiden wij jonge, academisch opgeleide passievolle starters met Lef. Anderzijds bieden wij Zorg- en Welzijnsorganisaties de mogelijkheid om deze Trainees in te zetten binnen hun organisatie. We hebben een inmiddels in de praktijk bewezen opleidings- en begeleidingsconcept van Kwaliteit ontwikkeld. Tijdens deze opleidingsperiode van 2 jaar zijn de Trainees inzetbaar binnen de Zorgsector op alle mogelijke niet-patiënt-gerelateerde functies en opdrachten. Bij High Select heerst een open en informele sfeer, waar ook genoeg ruimte voor gezelligheid is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct of neem vrijblijvend contact op voor een kopje koffie via deze link.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, volg ons dan op LinkedIn!

 

 

Vragen over deze vacature?
Neem contact op met
Nouschka Haven
+316 13 960 347

 

 

 

Uren:                                40
Opleidingsniveau:        HBO/ WO