/ Traineebegeleider
 

Als gevolg van groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste Traineebegeleider! Krijg jij energie van young professionals en werk jij graag samen met HR collega's? Lees dan snel verder!


Wat ga je als Traineebegeleider doen?

Iedere Trainee krijgt bij de start van het Traineeship een Traineebegeleider toegewezen. Als Traineebegeleider ben je het eerste aanspreekpunt binnen High Select en heb je tweewekelijks contact met de Trainees. De Trainees kunnen met allerlei zaken bij jou terecht zoals vragen, opmerkingen, onduidelijkheden, problemen en/of natuurlijk leuke succesmomenten! Je kan denken aan vragen over bijvoorbeeld de inhoud van het project, de High Select activiteiten, registraties, verlof en verzuim. In deze rol ga jij dus zowel Trainees aansturen als zelf op praktisch uitvoerniveau bezig zijn.

Daarnaast ben je als Traineebegeleider verantwoordelijk voor onder meer de ontwikkelgesprekken. Om deze reden heb jij periodiek contact met de Trainees (na 1, 5, 12 en 18 maanden). Zo blijf je op de hoogte van de voortgang en persoonlijke en professionele Ontwikkeling van de Trainees. Naast dat je in contact staat met de Trainees, houd je ook rekening met de belangen van de organisatie. Als Traineebegeleider is het belangrijk dat je goed de balans kan vinden tussen de belangen van de Trainee en die van de organisatie. In deze rol ga jij dus zowel Trainees aansturen als administratieve werkzaamheden uitvoeren. Uiteindelijk is jouw doel om gezamenlijk het Traineeship een succes te maken!

Als Traineebegeleider ligt de focus niet op de coaching van de Trainees. Trainees krijgen namelijk een externe, gecertificeerde coach toegewezen. Het hoofddoel van deze coaching is het stimuleren van hun professionele en persoonlijke Ontwikkeling. Het persoonlijke Ontwikkelplan (POP), wat Trainees aan het begin van hun Traineeship maken en vervolgens bijhouden, vormt vaak de input voor de gesprekken met de coach.

Lees hieronder hoe de werkweek van onze Traineebegeleider Celine eruit ziet.

“In een gemiddelde week heb ik één ontwikkelgesprek met een Trainee en spreek ik tien Trainees telefonisch (soms gepland en soms om te horen hoe het gaat). Ook heb ik een HR overleg met mijn collega Traineebegeleider en de HR manager, werk ik gesprekken uit die gevoerd zijn en schakel ik met de Regiomanagers. Daarnaast verzorg ik ook een stuk administratie en houd ik mij bezig met HR zaken zoals contractverlengingen, ziekte en verlof. En als een nieuwe Trainee start zorg ik uiteraard voor een fijne eerste dag op het kantoor van High Select!”

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst van 24-32 uur.
/ Een maandsalaris tussen de €2.600,- en €3.500,- inclusief vakantiegeld. Daarnaast bieden we een aantrekkelijke bonusregeling die jij per maand uitbetaald krijgt!

/ Een pensioensregeling, flexibele werktijden en hybride werken.
/ Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, in een informele en collegiale werksfeer.
/ Volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele Ontwikkeling.
/ Een gezellig en hardwerkend team waar je mee kunt sparren. 
/ Leuke extra's zoals een telefoon, laptop en toffe activiteiten zoals een ski-trip en teambuilding.

Wat bied jij?

        / Jij hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
        / Jij hebt minimaal 2 jaar werkervaring als manager / begeleider.
        / Jij hebt affiniteit met talentontwikkeling.
        / Jij bent sociaal en maakt makkelijk contact met young professionals.
        / Jij staat stevig in je schoenen en durft feedback te geven.
       Jij bent flexibel, pro-actief, nieuwsgierig, nauwkeurig en hebt zelfinzicht.
        Jij deelt onze kernwaarden: Openheid, Lef, Kwaliteit, Passie en Ontwikkeling.

Waar kom je te werken?

Jij gaat aan de slag in een team met gepassioneerde medewerkers die gaan voor de hoogste Kwaliteit. We hebben meerdere afdelingen, zoals sales, HR, marketing, programmamanagement, recruitment en office. Jij maakt als Traineebegeleider onderdeel uit van het team HR en rapporteert aan de HR-Manager. Samen met 3 andere Traineebegeleiders zijn jullie verantwoordelijk voor de Traineebegeleiding. Onze organisatie is Open en heeft de warmte van een familiebedrijf. Zo is ons kantoorpand ook ingericht! 

Wie zijn wij?

High Select bestaat nu ruim 20 jaar en daar zijn we trots op! Wij richten ons op de Ontwikkeling van jong academisch talent binnen de sector zorg en welzijn. Enerzijds selecteren en begeleiden wij jonge, academisch opgeleide passievolle starters met Passie en Lef. Anderzijds bieden wij zorg- en welzijnsorganisaties de mogelijkheid om deze talenten als Trainees in te zetten binnen hun organisatie. We hebben een kwalitatief (en in de praktijk bewezen) opleidings- en begeleidingsconcept ontwikkeld. Tijdens de opleidingsperiode van 2 jaar zijn de Trainees inzetbaar op alle mogelijke niet-patiënt-gerelateerde functies en opdrachten binnen de zorgsector.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct of neem vrijblijvend contact op voor een kopje koffie met Asli via de volgende link

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, volg ons dan op LinkedIn!

 


Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Asli Koyuncu
+316 10 08 70 55

 


Uren:                            24-32
Opleidingsniveau:       HBO