/ Traineebegeleider 

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Traineebegeleider die het leuk vindt om met mensen in gesprek te gaan, oog heeft voor de talenten van het individu en graag samenwerkt met HR collega’s om uitdagende projecten te voltooien.


Wat ga je als Traineebegeleider doen?

De Traineebegeleider waarborgt het proces van het Traineeship en is, samen met de Regiomanager, beschikbaar als sparringpartner wanneer gewenst.

Iedere Trainee krijgt bij de start van het Traineeship een Traineebegeleider toegewezen. Deze Traineebegeleider is gedurende het Traineeship het eerste aanspreekpunt binnen High Select. De Trainee kan met vragen, opmerkingen, onduidelijkheden, problemen en/of natuurlijk leuke succesmomenten over bijvoorbeeld de inhoud van het project, de High Select activiteiten, de registraties en alle andere zaken altijd bij jou als Traineebegeleider terecht.

Je hebt periodiek contact met de Trainee en zo blijf jij op de hoogte van de voortgang en Ontwikkeling. Als Traineebegeleider ben je daarnaast verantwoordelijk voor onder meer de Ontwikkelgesprekken (na 1, 5, 12 en 18 maanden), uitleg (en aanspreekpunt) over praktische zaken, zoals urenregistraties, kilometerdeclaraties, (reiskosten)declaraties, als het aanvragen van vrije dagen en het melden van verzuim.

Voor de Trainee is het contact met de Traineebegeleider essentieel zodat hij/zij kan ondersteunen en begeleiden om gezamenlijk het Traineeship een succes te maken.

Wat bied jij?

Je hebt passie voor de ontwikkeling van mensen en gaat graag een uitdaging aan.
/ Je bent resultaatgericht en proactief.
/ Je deelt onze kernwaarden: Openheid, Lef, Kwaliteit, Passie en Ontwikkeling.

Waar kom je te werken?

Jij gaat aan de slag in een team met gepassioneerde medewerkers die gaan voor de hoogste Kwaliteit. We hebben meerdere afdelingen, zoals Sales, HR en Office. Jij valt onder HR en bent met 2 anderen verantwoordelijk voor de Trainees. Onze organisatie is open en heeft de warmte van een familiebedrijf. Zo is ons kantoorpand ook ingericht! We hebben een open haard, een biertap en een heerlijke loungebank met tv! En niet geheel onbelangrijk een biljarttafel, een voetbaltafel en een dartbord. Genoeg momentjes om dus tijdens werktijd ook te ontspannen.

Wie zijn wij?

High Select bestaat nu 20 jaar en daar zijn we trots op! Wij richten ons op de Ontwikkeling van jong academisch talent binnen de sector Zorg en Welzijn. Enerzijds selecteren en begeleiden wij jonge, academisch opgeleide passievolle starters met lef. Anderzijds bieden wij Zorg- en Welzijnsorganisaties de mogelijkheid om deze Trainees in te zetten binnen hun organisatie. We hebben een inmiddels in de praktijk bewezen opleidings- en begeleidingsconcept van kwaliteit ontwikkeld. Tijdens deze opleidingsperiode van 2 jaar zijn de Trainees inzetbaar binnen de Zorgsector op alle mogelijke niet-patiënt-gerelateerde functies en opdrachten. Bij High Select heerst een open en informele sfeer, waar ook genoeg ruimte voor gezelligheid is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct of neem vrijblijvend contact op voor een kopje koffie via de volgende link.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, volg ons dan op LinkedIn!

 

 

Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Nouschka Haven
+316 13 96 03 47

 

 

Uren:                              24-40
Opleidingsniveau:        HBO