/ Vacatures High Select Hoofdkantoor 

Wil jij in een dynamisch team werken en ben jij iemand met Lef die wil bijdragen aan Talentontwikkeling van young professionals? Dan zoeken wij jou!

Relatiemanager

 

Wil jij waarde toevoegen aan de sector Zorg en Welzijn door de link te zijn tussen de Opdrachtgevers en (potentiële) Trainees?

 

Junior Relatiemanager

 

Wil jij waarde toevoegen aan de sector Zorg en Welzijn door de link te zijn tussen de Relatiemanagers en potentiële Opdrachtgevers en wil je doorgroeien tot Relatiemanager?

 

Accountmanager

 

Wil jij waarde toevoegen aan de sector Zorg en Welzijn door het opbouwen, verdiepen en verstevigen van langdurige en waardevolle relaties met Zorg- en Welzijnsorganisaties?

 

/ Manager HR/Recruitment

 

Wil jij waarde toevoegen aan de sector Zorg en Welzijn door het realiseren van een kwalitatieve opschaling binnen High Select?

 

Traineebegeleider

 

Wil jij waarde toevoegen aan de sector Zorg en Welzijn door de link te zijn tussen de Trainees en potentiële Opdrachtgevers en wil je werken in een enthousiast team?

 

Recruiter

 

Wil jij waarde toevoegen aan de sector Zorg en Welzijn door het selecteren en aannemen van potentiële Trainees?

 

/ Sollicitatieprocedure

 

Ben je inmiddels enthousiast geworden over onze organisatie een of meerdere van onze vacatures? Lees dan verder hoe de sollicitatieprocedure in zijn werk gaat:

/ Stap 1:  Je stuurt je CV en motivatie in via ons sollicitatieformulier.

/ Stap 2: Wij beoordelen of jouw profiel een match is met High Select en onze vacature.

/ Stap 3: Als wij vinden dat er een goede match is, nemen wij telefonisch contact met jou op. Hierin nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. In dit kennismakingsgesprek staan met name je persoonlijke en professionele kwaliteiten centraal. Denk bijvoorbeeld aan je gespreksvaardigheid, representativiteit, ambities en je ‘drive’, maar ook of jij als persoon bij onze organisatie en onze kernwaarden past. Na het gesprek heb jij ook een duidelijk beeld van High Select als organisatie en de functie.

Stap 4: Zijn we van beide kanten positief? Dan vindt er een kennismakingsgesprek met een andere collega plaats, zodat je onze organisatie en cultuur nóg beter leert kennen.

Stap 5: We bespreken de arbeidsvoorwaarden, ondertekenen jouw arbeidscontract en je carrière bij High Select gaat van start!

Staat er geen passende vacature tussen maar heb je wel interesse om ons team te komen versterken? Of heb je aanvullende vragen? 

Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze collega's. 

 

/ HIGH SELECT VOEGT WAARDE TOE

High Select: Zorg en talent met elkaar verbinden, dat is wat wij doen! Door een Traineeship voor young professionals met een Passie voor Zorg en Welzijn. Benieuwd naar onze ervaringen en vacatures? Neem contact met ons op!

 

Hogebrinkerweg 8
3871 KN Hoevelaken

Postbus 85
3870 CB Hoevelaken

033 465 56 39
hrm@highselect.nl

/ VOLG ONS