/ Vacatures High Select Hoofdkantoor 

High Select heeft een mooie groeidoelstelling voor de komende tijd waarbij we Kwaliteit willen waarborgen. Om deze reden op zoek naar nieuwe collega's! Groei jij met ons mee?

Junior Regiomanager

 

Wil jij waarde toevoegen aan de sector zorg en welzijn door de link te zijn tussen de Regiomanagers en potentiële opdrachtgevers en wil je doorgroeien tot Regiomanager?

 

Traineebegeleider

 

Wil jij waarde toevoegen aan de sector zorg en welzijn door de link te zijn tussen de Trainees en potentiële opdrachtgevers en wil je werken in een enthousiast team?

 

(Junior) Marketing ManagerBen jij een ambitieuze en resultaatgerichte marketeer met een Passie voor creatieve en impactvolle marketing? En wil jij werken in een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega's?

 

Manager Ontwikkelprogramma

 

Ben jij iemand met Lef en visie op leren en ontwikkelen? En wil jij bijdragen aan de talentontwikkeling van young professionals? 

 

Regiomanager

 


Wil jij langdurige en waardevolle relaties opzetten en onderhouden met zorg- en welzijnsorganisaties? En wil jij werken in een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega's?

 

Commercieel Medewerker Binnendienst


Ben jij iemand die graag analytisch en nauwkeurig werkt? En wil jij werken in een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega's?

 

/ Sollicitatieprocedure

 

Ben je inmiddels enthousiast geworden over onze organisatie een of meerdere van onze vacatures? Lees dan verder hoe de sollicitatieprocedure in zijn werk gaat:

/ Stap 1: Online solliciteren
Je stuurt je CV en motivatie in via ons sollicitatieformulier.

/ Stap 2: Kennismakingsgesprek
Wij beoordelen of jouw profiel een match is met High Select en onze vacature. Als wij vinden dat er een goede match is, nemen wij telefonisch contact met jou op. Hierin nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. In dit kennismakingsgesprek staan met name je persoonlijke en professionele kwaliteiten centraal. Denk bijvoorbeeld aan je gespreksvaardigheid, representativiteit, ambities en je ‘drive’, maar ook of jij als persoon bij onze organisatie en onze kernwaarden past. Na het gesprek heb jij ook een duidelijk beeld van High Select als organisatie en de functie.

Stap 3: Kennismakingsgesprek met andere collega's
 
Zijn we van beide kanten positief? Dan vindt er een kennismakingsgesprek met een andere collega plaats, zodat je onze organisatie en cultuur nóg beter leert kennen.

Stap 4: Starten bij High Select
We bespreken de arbeidsvoorwaarden, ondertekenen jouw arbeidsovereenkomt en je carrière bij High Select gaat van start!

Staat er geen passende vacature tussen maar heb je wel interesse om ons team te komen versterken? Of heb je aanvullende vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze collega's. 

/ HIGH SELECT VOEGT WAARDE TOE

High Select: zorg en talent met elkaar verbinden, dat is wat wij doen! Door een Traineeship voor young professionals met een Passie voor zorg en welzijn. Benieuwd naar onze ervaringen en vacatures? Neem contact met ons op!

 

Hogebrinkerweg 8
3871 KN Hoevelaken

Postbus 85
3870 CB Hoevelaken

033 465 56 39
hrm@highselect.nl

/ VOLG ONS