/ Vacatures High Select Hoofdkantoor 

High Select heeft een mooie groeidoelstelling voor de komende tijd waarbij we Kwaliteit willen waarborgen. Heb jij Lef en wil jij bijdragen aan talentontwikkeling van young professionals? 

Marketing Manager
Ben jij een ambitieuze en resultaatgerichte marketeer met een Passie voor creatieve en impactvolle marketing? En wil jij werken in een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega's?

 

Commercieel Medewerker BinnendienstBen jij iemand die graag analytisch en nauwkeurig werkt? En wil jij samen met enthousiaste en leuke collega's bijdagen aan Kwaliteit?

 

Traineebegeleider

 


Ben jij iemand die Passie heeft voor talentontwikkeling? En wil jij samen met enthousiaste en leuke collega's bijdagen aan Kwaliteit?

 

HR Medewerker met focus op recruitmentKrijg jij energie van verbinding met young professionals? En wil jij onderdeel uitmaken van een jong en enthousiast team? 

 

/ Sollicitatieprocedure

 

Ben je inmiddels enthousiast geworden over onze organisatie een of meerdere van onze vacatures? Solliciteer dan snel!

/ Stap 1: Online solliciteren

/ Stap 2: Kennismakingsgesprek

Stap 3: Kennismakingsgesprek met andere collega's

Stap 4: Starten bij High Select

Staat er geen passende vacature tussen maar heb je wel interesse om ons team te komen versterken? Of heb je aanvullende vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze collega's. 

/ HIGH SELECT VOEGT WAARDE TOE

High Select: zorg en talent met elkaar verbinden, dat is wat wij doen! Door een Traineeship voor young professionals met een Passie voor zorg en welzijn. Benieuwd naar onze ervaringen en vacatures? Neem contact met ons op!

 

Hogebrinkerweg 8
3871 KN Hoevelaken

Postbus 85
3870 CB Hoevelaken

033 465 56 39
hrm@highselect.nl

/ VOLG ONS